Wingkuur Neat Feet creme

Een andere benadering voor de oplossing van extreme huidproblemen. Pot 4 Oz of 113 gram voetcreme met Emoe Olie.

Wingkuur Neat Feet crème

Een speciale voetencrème voor probleemgevallen met als hoofdbestanddeel 100% zuivere Emoe Olie. Kan gebruikt worden bij psoriasis, diabetes, slechte bloedsomloop en bij heftige allergische reacties. Toegepast op extreem droge, gebarsten en beschadigde huid, geeft Neat Feet al binnen een paar dagen een fantastisch resultaat.

Gebruik: dagelijks insmeren na een voetenbad geeft het beste resultaat.

Specificatie

De gangbare voetcrèmes hebben vaak als basis een plantaardige samenstelling. Niet iedereen reageert daar goed op. Een heftige allergische reactie op één of meer van de inhoudsstoffen kan dan het gevolg zijn. Een dierlijk product geeft deze reactie meestal niet. De samenstelling is immers vergelijkbaar met de samenstelling van onze huid.  Dat dit geen nieuwe invalshoek is, blijkt wel uit het feit dat oude volkeren gebruik maakten van dierlijke oliën en vetten als bestanddeel voor hun zalven. Zoals de Aboriginals die emoe olie gebruiken bij zonnebrand, brandwonden en meer diepliggende problemen.

 Neat Feet heeft als hoofdbestanddeel zuivere Emoe Olie. De olie wordt 3 keer geraffineerd en is zonder koeling houdbaar.

WING022