Wingkuur Nail ReNu'

Een andere benadering van het schimmel- en kalknagelprobleem. Druppelflacon 14 gram

Wingkuur Nail ReNu’

Wingkuur Nail ReNu’ biedt een uitstekend alternatief met een veilige en meer duurzame behandeling van kalknagels, schimmels, verkleurde en vergroeide nagels. Het bevat een combinatie van een aantal bestanddelen die op een natuurlijke manier een langdurig effect geven. Als hoofdbestanddeel wordt Emoe Olie gebruikt naast een aantal essentiële oliën met anti microbacteriële eigenschappen.

Emoe Olie alleen bevat al 22 essentiële vetzuren die een progressief herstellend en beschermend resultaat bieden. Het zorgt er ook voor dat andere werkzame stoffen door huid en nagelwand kunnen dringen waar deze schimmels en microbacteriën te lijf gaan. De bedoeling is dat de nagel zichzelf weer herstelt en op een natuurlijke manier weerbaar wordt gemaakt tegen schimmelinfecties.

 

Voorbehandeling:

De aangetaste nageldelen zoveel mogelijk verwijderen. Resterend materiaal indien nodig dun slijpen en het oppervlak door vijlen openen voor behandeling met Nail ReNu’.

Dagelijks:

  1. Was de aangetaste nagel met warm water
  2. Vijl de nagel rand en de hoekjes lichtjes
  3. Brengt tweemaal daags een weinig Nail ReNu’ aan op de nagel tijdens een periode van twee weken. Daarna eenmaal per dag totdat het gezonde nageldeel de overhand heeft en de nagel weer gezond is

Ingrediënten: Emu Oil, Tea Tree leaf oil, Eucalyptus leaf oil, Oregano leaf extract. 

WING023