Healing Hot Body And Massage Oil

Flacon 150ML

De Healing Hot lijn bestaat uit een (massage) huid olie en lichaamsscrub. 

Healing Hot is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder geschikt voor de problematische huid. Het heeft een stimulerende en zuiverende werking op de huid. Vanwege de antibacteriële werking is Healing Hot tevens geschikt voor de behandeling van onprettig ruikende voeten.  

De unieke samenstelling van de essentiële oliën in de Healing Hot lijn, is een weldaad voor lichaam en geest. De combinatie van Citroen, Kaneel en Ceder geeft een warme geurexplosie. Kaneelolie en Cederolie hebben beide schimmeldodende en antibacteriële eigenschappen waardoor de huid wordt gezuiverd. Ook Citroenolie werkt zuiverende op de huid en stimuleert de bloedcirculatie. Daarmee is Healing Hot zeer geschikt voor een problematische huid. Kaneel werkt bovendien verjongend en zorgt voor een elastische huid. De Tea-Tree olie zorgt voor een grondige reiniging van de huid en de Olijfolie voedt de droge huid en maakt deze fluweelzacht. 

De olie wordt snel door de huid opgenomen en voelt niet vettig aan. Een problematische of vettige huid vermindert bij regelmatig gebruik. 

Ingrediënten: Tea-Tree olie, Kaneelolie, Citroenolie, Kaneelpoeder en Olijfolie. 

8719327002957

Je bent misschien ook geïnteresseerd in