PodoMobile Maxi Pedicure Trolley Brush Black

Prachtige grote pedicurekoffer.

PodoMobile Maxi Pedicure Trolley Brush Black

Deze prachtige grote pedicure koffer van PodoMobile heeft haar naam te danken aan pure professionaliteit.

Massief rubberen wielen die bovendien gelagerd zijn en speciaal gemonteerd met platte wiel moeren, dit om te voorkomen dat u blijft haken achter b.v. een deurpost.

De PodoMobile Maxi heeft bovendien een open draaibare instrumententafel (bovenkant trolley) die recht uitgeklapt kan worden om diverse instrumenten op een dental towel neer te leggen voor gebruik.

De PodoMobile Maxi heeft een grote instrumenten lade met een speciale instrumenten devider zodat uw instrumenten tijdens transport niet door elkaar geraken.

Ook heeft de PodoMobile een uitneembare plateau om de hoogte zelf te bepalen, afhankelijk van wat u mee wilt nemen tijdens uw behandelingen.

Tevens heeft de PodoMobile in haar open slaande deuren diverse uitneembare instrumenten houders die d.m.v. klittenband vast gemaakt worden, deze kunnen in zijn geheel op de open draaibare instrumententafel geplaatst worden.

Er is een speciale positie gecreëerd in de PodoMobile voor uw pedicuremotor die u bovendien vast kunt zetten tijdens vervoer met twee geplaatste gordels gemaakt van velcro klittenband.

De PodoMobile heeft een speciaal geplaatste wandcontactdoos (stopcontact) om uw motor zonder enige moeite aan te sluiten, aan de buitenzijde van de PodoMobile kunt u een snoer aansluiten voor elektriciteit.

De PodoMobile is voorzien van een telescopische trek-duw beugel.

De PodoMobile is speciaal geproduceerd van onbreekbaar materiaal: HDPE gelamineerd met aluminium.

De maten van deze pedicure koffer zijn:

Hoogte: 64 cm inclusief de wielen.

Breedte: 43 cm.

Diepte: 30 cm.

Het vak om uw pedicure motor in te plaatsen is 40 cm breed en 24,5 cm diep.

Gewicht trolley: 12,45 kilo.*

Garantie: 24 maanden.

De Podomonium Ecomonium, Ecomonium Plus en Dolphin passen gemakkelijk in deze pedicure koffer.

De meeste andere merken pedicuremotoren passen ook in de PodoMobile trolley.

Optioneel is er een speciaal op maat gemaakte pedicuremotor electra kabel van 30 cm voor de binnenzijde van deze trolley.

* gewicht kan iets afwijken

MEG230021