Fusspunkt Island Moos

Tube 150 ml.

IJslandse Mos doet in de 17e eeuw zijn intrede in de geneeskunde. Het werd gebruikt bij huiduitslag, wonden en verzweringen. Daarnaast werd het toegepast bij ernstigere ziektes zoals tuberculose. 

De speciale Island Moos crème is o.a. zeer geschikt voor de vermoeide voeten, de mos in combinatie met de 10% Ureum, avocado- en duindoornolie geeft een optimale verzorging aan de droge en gescheurde huid. Daarnaast helpt deze door zijn antibacteriële werking bij opkomende ontsteking verschijnselen. Island Moos reinigt en heeft een ontsteking werende werking op de huid. De ureum zorgt voor de vocht balans in de huid en verbeterd deze op de verharde en droge eelt plekken, Avocado-olie reguleert het vochtgehalte van de huid en duindoorn olie ondersteunt je huid en stimuleert de cel vernieuwing. De milde mentholgeur geeft deze crème een aangenaam fris gevoel.

Deze crème heeft een hoge kwaliteit olie complex van zee-duindoorn en avocado-olie. Island Moos is een voedende crème voor droge en geïrriteerde huid met mogelijke ontsteking. Het is antibacterieel, geeft rust aan de prikkelbare huid, reinigt en verfrist. De zee-duindoorn olie stabiliseert de hydro-lipide-mantel en is anti-inflammatoire. Dermatologisch getest en aanbevolen voor diabetici.

Vooral geschikt voor

  • Zeer droge huid

  • Geïrriteerde en gespannen huid

  • Huid met mogelijke ontsteking

4260058223554