• Pedicure groothandel Wingfoot

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare groothandel die uitstekende kwaliteitsproducten en benodigdheden levert, dan ben je bij Wingfoot aan het juiste adres. Gevestigd in Noord Nederland, leveren wij een breed aanbod aan benodigdheden voor pedicure en schoonheid door heel Nederland en België.

Verzending

Per pakketservice binnen Nederland en Belgie voor verbruiksartikelen. Let op: Tussen 3 en 20 juli 2020 vinden er geen verzendingen plaats in verband met vakantie sluiting. 

Verzendkosten

Bestelling tot € 100 netto factuurwaarde (ex BTW):

- € 7,50 verzendkosten ex BTW

Bij bestelling vanaf € 100 netto factuurwaarde (ex BTW) berekenen wij geen verzend & administratiekosten

Bestellingen worden in Nederland en België via Post.nl afgeleverd.

Retourzendingen

Retourzendingen dienen na overleg voldoende gefrankeerd in de originele, onaangebroken verpakking naar ons verstuurd te worden.

Verzendkosten België

Voor zendingen naar België hanteren we het standaard tarief. Er is wel een beperking mbt het gewicht en de afmetingen van de zending. Neem even contact met ons op als je hierover vragen hebt.

Bovenstaande is niet van toepassing op de verzending van meubilair zoals behandelstoelen en instrumentenmeubels. Meubilair wordt op een andere manier dan met een pakketdienst afgeleverd. Neem voor de voorwaarden en tarieven contact met ons op.