OIL 'N MORE

De producten van Oil 'N More worden uitsluitend met natuurlijke ingrediënten vervaardigd. Daarmee onderscheiden de producten van Oil 'N More zich van veel andere verzorgingsproducten die synthetische of chemische ingrediënten bevatten. 

De basis van de producten van Oil 'N More wordt gevormd door olijfolie met toevoegingen van natuurlijke essentiële oliën. Voorbeelden daarvan zijn: Tea-tree olie, Citroen olie, Eucalyptus olie, Amandel olie, Macadamia olie, Kaneel olie, Lavendel olie, Sandelhout olie, Gember olie en vele andere. 

Essentiële oliën worden uit bloemen, bomen, wortelen, struiken en zaden gewonnen. De oliën zijn van vitaal belang voor het groeien van planten en beschermen deze tegen ziektes en invloeden van buitenaf. Vanwege deze bijzondere eigenschappen, kunnen essentiële oliën ook weldadig of zelfs geneeskrachtig zijn voor de mens. 

De ontwikkeling van de producten is gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis van Oil 'N More. Elk product van deze lijn kent een unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op de werking die er van uit gaat. Essentiële oliën kunnen bijvoorbeeld een reinigende, kalmerende, verjongende of energieke werking op lichaam en geest hebben. 

Sommige producten bevatten naast essentiële oliën, andere natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en Manuka honing. Manuka honing staat bekend om een zeer hoge antibacteriële werking.

Ervaar het nu zelf!